Snö på tvären!

I vanlig ordning så var inte vädret det bästa i dag när jag skulle vara hemma och rida. Snö och blåst på förmiddagen, det kändes som det snöade på tvären,dock var det bättre väder senare på dan men då var jag till kiropraktorn, typsikt!
 
Men det gick som tur var att rida ändå. Först ut var en pigg Tagg som fick gå ut en säng. Inte blev han mindre laddad av att det, precis när vi vänt hemåt, brkade till i buskarna precis näör vi travade förbi! Vet inte om det var en älg eller en stor fågel men det blev fart under hovarna kan jag lova!
 
Red sedan peppe på banan. Han var riktigt fin, bjöd bra och fin i formen. Travade lite bommar, red lite övergångar och flyttade lite för innerskänkeln. Avslutade med att skritta ut en sväng. Han kommer bli en så trevlig ridhäst! Sist ut var Ellen som fick gå ut en liten sväng ensam. När vi var nästan halvvägs så tyckte hon att det nog var dags att gå hem, men så enkelt var det ju inte och efter lite diskution och övertalning så var vi överens om att vi skulle gå hela rundan. Vi såg en älgfamilj också, men som tur var på behörigt avstånd. Miljöträning får ju hästarna här i alla fall!
 
Resten av dagen har jag varit civil, besök hos kiropraktorn och nu i kväll har jag bakat källarfranska. Nu ladda inför morgondagen, och håll tummarna att det inte blir så jäkla kallt i natt! Tycker nog att vintern kan ge sig snart!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0