Ridhus söndag!

I dag sken solen på förmiddagen och det kändes lite bakvänt att vi då åkte till ridhuset. Lite typiskt att när man rider ute i alla väder, inklusive skitväder och sen så rider man inne när det är sol, dessutom lyckades det toksnöa den lilla stund jag red hemma sen på eftermiddagen. Men det är i alla fall skönt att köra transport när det är bra väder och före.
 
Malin hade med sig Oliven och jag åkte med Peppe och Taggen. Började med att rida Peppe, han var lite spänd i början vilket ju int är så konstigt då han inte är så mycket riden i ridhus. Vet inte om han varit i ridhus några gånger under hösten annars var det senast i somras som jag red honom i ridhuset en gång. I dag var det en annan häst i ridhuset samtidigt, och den var så klart mycket mera intressant att koncentrera sig på än mig, men han gjorde inget bus och var väldigt framåt. Efterhand spände han av och var riktigt fin på slutet, Några gånger till i ridhuset och det här kommer bli bra. Det kommer bli en kanon häst av honom tror jag! 
 
Sen hopppade jag och Malin Taggen och Oliven. Taggen kändes riktigt fin i dag, några bakutar och lite problem med en höger sväng in på ett plank men annars fina språng och positiv häst! Även Oliven var fin så nu är vi sugna att åka på tävling om två veckor. Egentligen har jag hoppat alldeles för lite men tanken är att bara rida en 90 klass för att komma i gång lite.
 
Hemma igen på eftermiddagen så red jag Szum på slingan. Han var laddad och lite spänd i dag med men höll sig på mattan och traven flöt väldigt fint i dag. Typiskt nog började det toksnöa precis näör vi började, när vi var klara slutade snöfallet lika snabbt, lite otur men det gjorde inget när det ändå gick så pass bra.
 
Peppe i stallet i Ammer, visst ser han rätt stor ut? Men snygg!
 
 
Är ni inte klar snart?
 
I ridhuset!
 
Film från dagen:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0