Påskdagen!

Härlig dag i dag med, underbart väder och lite lugnare tempo! Och dessutom sommartid och det gillar jag! Började dagen med att rida galopp programmet med Taggen på banan. Är nog sista gången för den här vintern som det går rida galoppjobb på banan, lite tråkigt men man får se det som ett vårtecken! 
 
Sen åkte jag i väg och hade lektioner, roligt med hoppning och när det dessutom är fint väder så blir det ju ännu bättre. Förutom lektionerna så longerade jag en treåring som ska hit på inridning snart och red den nordis som jag ridit ett tag, i dag fick även ägaren sitta upp rida lite. Det är meningen att hon ska rida lektioner på honom framöver och då tycker jag det är en jättebra början att jag rider i genom hästen först och sedan får ryttaren sitta upp och får då börja när hästen är genomriden och förhoppningsvis fin. Ett upplägg jag gärna använder mig av och tycker är bra!
 
När jag kom hem så red jag Szum och i dag red vi "ut" själva för första gången. Ingen lång tur, vi skrittade runt gården, upp i skogen en liten sväng, ner på vägen och sen tillbaka över gården, men för mig var det ett ganska stort och viktigt steg. Kom i håg hur dum och stökig han var i höstas när jag försökte tömköra upp i skogen! I dag var det inget tjafs och han var jätteduktig, snart rider vi ut själva!
 
Tog och firade Szums framgångar med att åka i väg och äta med en kompis, nu ska jag ägna resten av kvällen åt att skriva fakturor. I morgon är det dags för Ica igen, men bara några timmar på dan!
 
Min Szum-brum prins!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0