Långfredag!

Det har verkligen känts som en lång fredag, har varit i gång hela dagen och hunnit mycket men nu är jag rätt slut och trött!
 
På förmiddagen red jag unghästarna. Började med Ellen som var rätt laddad så jag fick börja med att först hitta en lugn och avspänd skritt innan jag kunde jobba traven. När även traven var avspänd så avslutade jag, resten tar vi i morgon. Då tänkte jag nämligen ha med mig Ellen och Peppe på dressyrträning! Red sedan Peppe på slingan, han kändes lite trött och loj, men så låg han ju och sov när jag kom och hämtade honom i hagen! Han hann nog inte riktigt vakna! Även Szum fick gå på slingan. Longerade honom först då jag trodde han skulle vara laddad, nu var han inte så farligt laddad och när jag red sedan var han jättetrevlig! Lugn och avspänd, vi travade mycket och det var en väldigt trött Szum efteråt!
 
Så här trött var Peppe innan ridningen!
 
På eftermiddagen åkte jag och Malin till ridhuset med Taggen och Oliven för att hoppa lite. Det tog ett tag innan jag och Taggen kom i gång riktigt men då kändes det rätt bra. Det gäller att våga galoppera framåt och att hålla galoppen genom svängarna, låter ju jätteenkelt!
 
Efter en snabbmiddag så dressyrade jag lite med Räkan innan jag tog in hästarna och packade om inför morgondagen. En kaka har jag hunnit baka också, men nu blir det nog duschen och sen sängen!
 
Taggen innan hoppningen!
 
Taggen, Malin och Oliven i vårsolen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0