Bortblåst!

När jag vaknade i morse var det snö och blåst, inget roligt väder alls och ridlusten var som bortblåst. Men som tur var blev både vädret och ridlusten bättre. 
 
Taggen var först ut, han fick skritta i skotarspåren i backen som uppvärmning och sedan red på slingan. En hel del galopparbete blev det för hans del. Sen red jag Peppe med samma jobb. Inte lika mycket galopp för honom men vi galopperade mer än vi brukar så nog går det åt rätt håll.
 
Efter en liten lunchpaus var det Szums tur. Även han fick gå på slingan men med ett litet annat upplägg. Som vanligt jobbade jag honom lite från marken först och sedan satt jag upp ute på lägdan, började med att skritta lite på små volter och åttor för att checka av lite innan vi red på slingan. Han var spänd i början men slappnade av efterhand opch vi kunde trava lite i dag. Däremot testade han lite, han provade att gå hem mellan varven på slingan vilket ju givetvis inte gick. Jag tycker det är skönt att jag vann hans test, jag har gruvat mig lite för när han ska börja testa gränserna när jag rider med tanke på hur hårt han testat det vid hand. I dag var det inga allvarliga grejer och vi var överens om att det var jag som bestämde, kommer säkert värre testningar framöver men det är alltid skönt att det går bra första försöken. Avslutade med att rida ut Räkan en sväng, vi undersökte nägra av våra ridvägar där det avverkats för att se hur de påverkats och det ser lovande ut inför sommarens ridning.
Taggen utan nosgrimma men med bula, som dock inte syns så väl på den här pyttebilden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0