Bilj*vel!

Det är inte ofta jag måste ställa in lektioner för andra anledningar än väder och få anmälda men i dag var jag tvungen. När jag satte mig i bilen, som stått parkerad sen vi var till ridhuset igår, för att åka till lektionerna så har jag ingen koppling! Det gick rätt snabbt för mig att inse att jag inte skulle ta mig någonstans i dag! Väldigt surt och tråkigt, dessutom ska jag vara på kurs i Sundsvall i morgon bitti. Bilar ska bara gå!
 
Men innan jag kom så långt hade jag haft en fin riddag i solen. Kallt i morse men skönt under dagen i solen. Red först ut Ellen, hon fick gå en tur med mycket trav och även ett par galopper. I dag var det inga tendenser till några protester eller bus, jäötte trevlig tjej! Sen red jag Peppe, han fick skritta lite i skogen och sen gå på slingan. För honom blev det rätt mycket galopp i dag och dessutom var han riktigt fin i formen i traven! 
 
Efter lite lunch red jag galopp programmet på slingan med Taggen. Han var inte alls lika irriterad i dag, men så red jag utan nosgrimma också... Blir definitivt utan på tävlingen på söndag. Avslutade sedan med Szum som fick gå samma jobb som i går. I dag var han superpigg men skulle ändå testa varje varv om vi var tvungna att fortsätta. Det är mycket vilja i den där hästen! Vi kunde i alla fall trava mycket i dag, och sen blev det även lite oplanerad galopp, helt på Szums villkor! 
 
Middag och sen var det dags för lektioner, men så blev det ju inte! I stället ägnade jag en massa tid åt att kolla busstider och lån av bil inför morogndagens kurs i Sundsvall, men det gick trögt och jag var helt uppgiven. En granne kolla de på bilen och konstaterade att det var verkstan som gällde. För att skingra tankarna så red jag en sväng med Räkan i mörkret! När Malin kom till stallet på kvällen så hade hon skjuts på jobbet i morgon så jag får låna hennes bil! Guld värt! Sä nu är det bara att sova för det blir tidig morgon för att hinna med hästarna innan jag ska fara. God natt!
 
Ellen innan dagens ridtur!
 
Peppe innan sitt pass. Sen tog batteriet i kameran slut så det blev inga fler bilder i dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0