Årets första tävling!

I dag var det dags för årets första tävling, jag och Malin åkte tidigt i morse till Sundsvall för att hoppa en 90 cm klass.  Vi har ju hoppat väldigt lite så det kändes som en lagom början. Det var lite trångt och stökigt på framridningen och framförallt på framhoppningen, svårt att få i gång hästen riktigt och jag har svårt att koncentrera mig på min egen ridning i de lägena. Men inne på banan kändes det bra, det kändes lätt och enkelt och känslan var att Taggen
 
lekte runt banan. Felfri ritt och självförtroendet på topp hos både häst och ryttare, perfekt start på tävlingsåret! Även Malin red felfritt så det var en bra dag!
 
Vi blev kvar länge i Sundsvall, först för att titta lite och sedan blev det även ett besök på Hööks för att leta nya tävlingsridbyxor till Malin. Väl hemma så longerade jag Peppe, han fick gå oinspänd och jobba galoppen. Körde nästan som intervaller med honom. Först lite uppvärmning i trav och sedan jobbade jag galoppen en stund, lite skritt som vila och sedan galopp igen. Tycker han galopperade på bra, både bjudningen och balansen i galoppen är mycket bättre! Efter longeringen väntade mockningen som jag ju inte hann med i morse.Nu är de bara kvar att köra hem Malins bil och ta in hästarna, sen gör jag nog inte mycket mer i dag!
 
Taggen efter våran start!
 
 
Malin och Oliven efter sin ritt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecka

bara säga till om ni behöver någon hjälp och om jag kan då vill säga :).

Svar: Det blir nog! Synd att du bor åt fel håll för Sundsvalls tävlingarna eftersom vi mest åker åt det hållet! :)
Pernilla Engström

2013-03-24 @ 19:04:29
URL: http://finlillbeccas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0