Ambitiös planering!

Det bästa med att ha så många hästar att rida är att det vrje dag är någon av dom som gör en lycklig! I dag var det Ellen som var den största stjärnan!
 
Är så skönt att någon gång emellanåt ha en ledig dag där jag inte behöver passa några tider eller åka i väg någonstans. I dag hade jag ändå en väldigt ambiös planering, men den sprack såklart! Hade tänkt mig hinna:
-Rida 5 hästar
-Mocka hagarna lite (perfekt nu när det börjar tina lite)
-Åka och köra kraftfoder
-Städa
-Bokföra
 
Men eftersom jag var lite seg i morse och dröjde mig inne alldeles för länge efter att jag släppt ut hästarna på morgonen så hann jag inte alls allt. Resultatet för dagen blev i stället:
-Ridit 4 hästar (Szum blev över)
-Varit och köpt kraftfoder
-Städat
 
Ändå rätt okej tycker jag!
 
Började med att rida ut Räkan, hon har inte världens bästa kondis nu när hon gått så lite och lugnt så det blir mycket konditonsträning framöver! Efter henne så skrittade jag lite med Peppe i skogen innan jag gick in för lite lunch. Red även ut med Taggen som jag var nära att åka av. Vi kom i galopp när en fågel flög upp i diket och Taggen drog på en tvärnit! Han kastade upp halsen, vilket väl var tur för annars hade jag nog åkt av, och jag lyckades så klart spräcka läppen. Glad att jag satt kvar i alla fall för när jag vände mig om så har jag en bil bakom mig så vi hade även åskådare!
 
På kvällen red jag lite dressyr med Ellen. Vi jobbade mycket med att vända in från spåret och rida volter i olika storlek och åt olika håll, det är inte så lätt som det låter för Ellen vill helst gå kvar på spåret i stället. Men när jag får henne i ramen så känns hon så himla fin och vi kunde även göra några galoppfattningar på banan i dag! 
 
Dagens stjärna!
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Fina Ellen, jätteroligt att det går bra. Längtar tills hon kommer hem och jag kan börja rida henne

2013-03-27 @ 21:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0