Skönaste arbetsdagen!

Haft en skön arbetsdag i dag, underbart väder! På förmiddagen var hovis här, hon hade sin son med sig så det var full fart. Taggen skulle skos och Szums tappsko som han fixade igår skulle slås på. Måste säga att mina grabbar är väldigt olika varann. Szum var vaken, alet och upp i varv hela tiden, även när han stod i boxen och väntade. Taggen var trött och halvsovandes, han ville mest gosa och nosa med hovis och hennes barn... Var lite orolig att han skulle tippa när hon lyfte på benen då han nästan sov! 
 
Sen när vi fikat och hovis dragit vidare så red jag på Peppe, vi red ut och galopperade! Två riktigt långa galoppsträckor blev det och trots värmen hade han energi och ork! Red sedan Szum som i dag var riktigt dyr! Egentligen gjorde han väl inget speciellt för att vara det mer än att han var som en fullt normal och inriden häst! Och när han är det så är han ju så himla trevlig och bjuder på en så fin ridkänsla, jag tror verkligen det här kan bli bra! Och i dag "hoppade" vi även den lilla stocken i trav ett par gånger! Den är ju verkligen minimal, men det blev ett litt skutt i alla fall, åtminstånde en början för min framtida hopphäst!
 
På eftermiddan och kvällen hade jag en massa roliga lektioner! Lite nya ryttare, ryttare med nya hästar och så några gamla godningar, det är så roligt med ambitiösa ryttare och dessutom ett underbart väder! Så här får gärna resten av sommaren fortsätta! Kan man ha ett bättre jobb?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0