Provisoriskt hästliv!

Att ha hästarna på bete ute i skogen är lite som att campa! Allt är enkelt och provisoriskt men ändå härligt och underbart! För även om det är bökigt att frakta sadlar och utrustning och lite besvärligt att göra i ordning hästarna så är det roligt med andra ridvägar och hästarna njuter ju verkligen på betet. Dessutom får man coola hästar och annan kontakt med dom när man måste knyta fast dom i ett träd för att borsta och inte har någon inhägnad eller ens en plan yta att rida på, man får använda fantasin så löser det mesta sig. Så även om det är lite besvärligt med en stökhäst som Szum så är det väldigt nyttigt för honom! Och mig! Och så man få helt enkelt ta att man helt plötsligt har ett gäng myror innanför tröjan när man står och sadlar,...
 
I kväll red jag båda mina grabbar efter jobbet. Först red jag och Malin ut med Oliven och Taggen. Det finns en väg med backar som är jätebra att gaoppera i, och som vi galopperade i kväll! Mycket galopp och ett fräsigt tempo, jäklar vilken kondis våra hästar ska få i sommar! Roligt var det och det är bara å ljuvligt med dessa mjuka skogsvägar! 
 
Sen red jag Szum, själv och på nytt ställe -hade kunnat vara upplagt för bekymmer men han skötte sig som en prins! Inte utan att man funderar på om han är sjuk eller om poletten verkligen har trillat på plats? Vi kunde i dag till och med ta en galopp uppför backarna! Så duktig! Han börjar bli dyr nu min lilla stökhäst!
 
Szum i skogen!
 
SötSzum efter dagens ridning!
 
Visst ser han lite smågalen ut här?
 
FinSzum!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0