Paradiset för hästar!

Härligt sommarväder i dag! Började dagen med att rida Actrice ner till gården där hästarna slka gå på bete nu, vi gjorde en första spaning och pratade lite med de som bor där. Sen red vi hem och jag packade bilen full med plaststolpar! Gick smidigt att stängsla trots att gräset var lika högt som stolparna, men jag fick både hjälp och blev bjuden på fika så sämre kan man ha det!
 
På eftermiddan rännde jag runt i några ärenden innan vi på kvällen red ner grabbarna till betet. Brudarna får vara kvar här hemma några dagar till, dom är ju rätt runda om magen så jag vill att grabbarna äter av lite innan dom får släppas där nere. Vi red ner alla samtidigt, jag red Szum, Linda red Taggen och Elise och Malin red sina. Det var en lugn tur med mest skritt, dock fick vi trava lnågra gånger för att hålla ordning på Szums myror som bodde i skallen i dag!
 
Det var glada grabbar som nog trodde de hade hamnat i paradiset när vi släppte dom! De travade några meter men en åt dom bara, skulle tro att dom är som fotbollar i morgon! Vi ryttare avslutade kvällen med rabarberpaj! 
 
Gandalf, Taggen och Szum!
 
Oliven!
 
Szum och Taggen!
 
Tror ni dom kommer somna mätta i natt?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0