Midsommardan!

Härligt soft dag i dag! Tog sovmorgon, kan inte komma i håg sist jag inte ställe någon klocka och sov ända till 9. Elise kom tidigt och vi red ut på Gandalf och Actrice. Tanten var ohejdat pigg i dag och tyckte att Gandalf gick alldels för långsamt!
 
Sen hann jag precis plocka ner beteshagen hos grannen innan Malin kom och vi red ut på Oliven och Szum. För Szums del var det en lång och jobbig tur, och vi red åt ett håll där han inte gått förut, för Oliven var det som en söndagspromenad -vilket ju han var rätt nöjd med! Szum skötte sig ypperligt, inget tjafs och inget stök. På hemväg frågade malin om vi inte skulle prova galoppera, då då gjorde vi det och det var verkligen ingen "big deal"! Han fattade lugnt, galopperade i balans och bröt av snällt, så då gjorde vi det en gång till. En gång är ingen gång... Jag har ju galopperat på honom förut men då har det ju varit på hans intiativ, dvs han har försökt sticka, i dag var det första gången som det var lanerat! Duktiga häst!
 
Efter lite middag så red jag även ut Taggen på ett galoppjobb, innan det blev tårta hos grannarna på kvällen. Igår kväll var jag så less att jag inte hade något att göra att jag red ut Taggen vid 22 tiden, så härligt med dessa ljusa och ljumma nätter som gör att man kan rida dygnet runt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0