Korsgalopp!

Härlig sommardag i dag med, rätt soft för mig äveni dag. Började med att dressyra lite först på Taggen och sen Actrice. Taggen är svår för det känns ofta rätt bra men han går lätt och fuskar lite, för att komma förbi det så travade vi över bommar, flyttade lite sidvärts och red förvänd galopp. Tyckte jag kom åt honom på slutet. Med Actrice handlar det mest om att prova på och lära känna henne. Även hon fick trava lite över bommar och jag jobbade lite med att försöka hitta knapparna i traven. Provade även lite galopp, hade blivit förvarnad innan att hennes galopp kan vara svår och att hon lätt går i korsgalopp, och det var verkligen sant. Tror jag lyckades ha rätt galopp i kanske fyra galoppsprång, på sin höjd! Tror säkert det blir bättre när hon kommer mer i gång och när jag lär mig rida henne, jag hoppas i alla fall på det! Trots att jag försökte ta det lugnt, vilket inte hon försökte, så blev hon svettig i värmen så vi avslutade passet med att skritta av i skogen och sen en dusch. Hon avrundade det med en rejäl rullning i hagen sen!
 
På eftermiddan hade jag några lektioner och avslutade med att rida en nordis som jag i dag red för fjärde gången, i dag släppte han och var bara så fin! Det är så roligt när det går framåt! Världens bästa jobb!
 
Fin nordis!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jennys lillasyster :)

Roligt att du lånar Actrice, hon är ju en riktig stjärna då man lärt sig alla knappar, men i höger varv.. ha lite mer stöd på ytter tygel än vanligt, kanske lite utåt ställd. Hon är väldigt känslig för sitsen såfort mam vrider höften, byter hon :D ska bli kul och se utveckling! / Jennys lilla syster, Natalie.

Svar: Jag jobbar på med att hitta knapparna på henne! Tycker hon är rolig, och så himla cool! Hon går med min tant och dom har aldrig tid att prata med mig när jag kommer ut i hagen, det är bara att äta som gäller för dom, så jag tror dom passar i hop!
Pernilla Engström

2013-06-25 @ 08:26:05
URL: http://nanani.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0