Hej Actrice!

Eftersom hästantalet tydligen inte får minska på Brännan så åkte jag efter jobbet och hämtade en ny pålle! Det är en äldre dam, tidigare tävlad i hoppning innan hon haft lite föl och sista åren varit läromästare. Tanken är att jag ska ha något roligt att rida på som inte är ett projekt eller stökhäst, jag har aldrig haft en färdig häst så det känns lite ovant! Ska bli spännande att lära känna henne och se om vi passar i hop!
 
Coolare tant får man nog leta efter! Kom ehm med henne nu i kväll, lastade ur ensam men det blev lite rörigt för Elise och Malin kom med sina släp samtidigt då¨de varit och hoppat. Jag stod ju i vägen så jag ställde in Actrice i en box medan jag snabbt mockade ur släpet och flyttade mig ur vägen. Sen kom dom med transporterna och lastade ur sina hästar, Räkan gick i en hage på på gården och gnäggade. Vad Actrice gjorde i boxen? Stod och halvsov!! Släppte iu hop ehnne och Räkan sedan och det var ett väldigt odramtiskt hopsläpp. Actirce travade ett varv runt hagen, Räkan galopperade några varv sen hälsade domoch sen var det lugnt! Tror det blir bra det här!
 
Självklart är jag ju fortfarande sugen på projekt och unghästar, men det känns skönt att ha en cool tant att rida på därimellan!
 
Fin tant!
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Finaste momma ❤

2013-06-18 @ 21:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0