Semester!

Nu är det äntligen semster även om jag inte har någon semesterkänsla alls ännu! Hoppas att vädret skärper till sig och levererar lite sommarvärme igen!
 
När jag vaknade i morse var jag så trött att jag kände mig bakis, trodde på fullaste allvar att jag var bakis till jag kom på att jag hade jobbat igår kväll och int druckit... Klarade dock mig ändå igenom dagen bra och nu har jag stämplat ut för semester!
 
När jag kom hem från jobbet, vid halv sju på kvällen, så planerade jag först klart allt inför helgens läger innan jag åkte ner till hästarna. Jag började med Lillan, i dag provade vi lite tömkörning utanför hagarna. Jag testade start, stopp och styrning, vi jobbade bara lugnt i skritt då hon ju ska sättas igång och vi måste få en chans att lära känna varann, dessutom hade jag ingen aning om hon var tömkörd innan. Vi kan nog behöva trimma lite mer på servostyrningen men det kommer nog framöver! Red sedan ut en sväng på bästa tanten, Actrice, som hade fullt upp med att försöka sno åt sig blad och grenar då vi red på en stig med mycket sly. till och med i galoppen försökte hon sig på att norpa efter mat, men som tur är var jag snabbare än henne de flesta gångerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0