Saknar AC!

Varmt och soligt i dag med, jag funderar på att börja ridapå nätterna då det ju är bättre ridväder. Men det är ju rätt skönt ändå, lite ska man ju svettas också!
 
Red först ut Räkan, i dag både travade vi och galopperade lite och hon var pigg och glad. gav mig sedan på kite dressyr med Taggen, det var varmt men det lär nog vara minst lika varmt i morgon på tävlingen så det är bara att härdas. Han kändes fin, jag tycker det är mycket som har släppt och han är stadigare i formen och tar bättre stöd. I vänster galoppen hade jag svårt att ha kontroll över ytterbogen så då jobbade jag på liten volt och vände för ytterhjälperna med lös innertygel. Avslutade med att skritta ut tanten i skogen på långa tyglar. Blev en riktig mystur och jag tror vi både behövde det, hon tycktes också njuta i till en början men sen funderade hon nog över om det inte skulle bli någon snabbare gångart någon gång?
 
Planen var att spendera eftermiddagen på gräsmattan med nya Ridsport men jag kunde inte låta bli att förutom putsa och packa inför morgondagen även tvätta några täcken, men det är ju bra att få det gjort. Kvällen ägnades åt lektioner, vilket är soft och skönt i finvädret men att åka i bieln är en plåga. I morgon väntar ännu fler mil i bilen, kan någon ge mig en AC?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0