Höstkänsla!

Vart tog sommaren vägen? I dag har det varit höst! Kallt och blåst! Men det är ju skönt för hästarna i alla fall som slipper bromsarna!
 
Hade en lugn förmiddag innan jag åkte ner och red Actrice. Det var inte helt enkelt då hon och Räkan bestämt sig för att leka lite med sin matte, det galopperade omkring i hagen ocvh det var helt hopplöst att fånga tanten. Men tänk vad några morötter kan ändra motivationen, tanten lät sig villigt fångas och ridas. Pigg och glad som vanligt! Efter ridningen så rev jag den första hagen som jag hade där nere som nu stod tom, och i stället byggde jag ut grabbarnas hage så de har en jättestor! Oj så de galopperade och busade när jag öppnade upp hela! I morgon bitti tänkte jag göra en större till tanterna också.
 
Senare på eftermiddagen åkte jag och Elise, efter visst strul, till Ammer och hoppade med Taggen och Gandalf. Strulet bestod i att jag fick panik när jag först glömt pinkoden till telefonen och höll på låsa den, sen höll jag på att glömma hälften av alla grejer hemma och var även nära att glömma att tanka... Vad då virrig? Hoppningen gick i alla fall rätt bra, Taggen var riktigt rolig att rida och blev nog några tusen dyrare i kväll! 
 
Taggen innan ridningen!
 
Gandalf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0