Fuxston!

Det känns inte som jag har gjort nåot i dag ändå har jag hunnit med rätt mycket, undrar hur det hänger i hop?
 
Åkte ner till betet direkt i morse och stängslade om stonas hage så den blev störrre. Åkte hem igen och mockade ur bädden ur en av boxarna i väntan på en häst som skulle komma. Hästen är en treåring, efter JJ Rayban, fin dressyrstam och ett fint och ädelt sto. Hon ska sättas i gång och ridas för att kunna säljas sen, ska bli roligt, ser ut att vara en fin häst. Det tyckte däremot inte Actrice som försökt visa vem som bestämmer och vem som äger Räkan, inte ska en liten bäbishäst komma här och tro att hon kan få låna hennes kompis!
 
Jag red ut Szum, vi var, i vanlig ordning, inte helt överens om hur vida det var nödvändigt eller inte men det slutade, även det i vanlig ordning, som jag ville. Men vi lyckades ramla ner i en bäck på vägen! Szum backade ner i diket i sin tjurighet, diket var rejält brant och fullt av träd och han drullar ner där! jag höll bara i mig och drev på, som tur var kom vi upp igen men jag såg sedan att det gick en bäck i diket men längre ner, vi hade alltså lite tur! Man kan ju hoppas att Szum lärde sig att man inte kan backa hur som helst!
 
På eftermiddagen åkte jag i väg för lektioner, ända till Edsele vilket är 8 mil från mig! Roligt att se lite nytt och att träffa en gammal kund med ny häst, nu hoppas jag att det ska bli några fler ridande i samma område. Hade sedan ett par lektioner innan jag avslutade kvällen på bästa sätt med att rida en häst åt en kund. Det var första gången jag red hästen men jag har ju sett den nästan varje vecka det sista året, och jag måste säga att det var en trevlig bekanskap. Jag gillade hästen redan innan men nu är jag nog lite kär! Ibland klickar det direkt med en ny häst, och det gjorde det i dag! Men en reflektion är att jag tycker det klickar mer och mer, och oftare med nya hästar ju fler hästar jag rider och ju bättre ryttare jag blir. Roligt var det i kväll i alla fall!
 
 
Lábondance kallad Lillan, fast hon är 171 cm...
 
Kanske fuxston är min grej?
 
Matilda som jag red i kväll!
Foto: Maria Grönlund-Mattsson
 
Även Szum fastnade på en bild i kväll!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0