Förgylld kväll!

Min energi försvann i morenär jag vaknade av att det spöregnade, som tur var blev det bättre och jag slapp regnkläderna under dagen!
 
Började med att tömköra Lillan innan jag flyttade tre glada ston till den stora hagen. Dom studsade runt av glädje och jag fick se prov på Lillans fina galopp. Sen fortsatte dagen med att jag red ut Taggen, i dag galoppjobb men på annan väg än vi galopperat de sista veckorna, roligt med omväxling. Red även ut en liten sväng med Szum. Blev ingen lång tur eftersom han saknar en sko så vi måste hålla oss där det är mjukt. Trots den korta svängen hann vi med att backa ner i ett dike, han fick in ett tvärstopp från trav och en bakutare, därimellan var han trevlig... 
 
På kvällen var det lektionsdags igen. Ambiösa ryttare och fina hästar förgyllde min kväll, bra ridning helt enkelt och då är det roligt! Efter lektionerna skulle jag åka hem och planera ridläger, men inspirationen var noll så jag åkte till grannarna och drack kaffe i stället. Så det är väl nu jag ska ägna mig åt lägerplanering, men jag tror inte det bllir bra vid halv ett på natten så jag sover nog i stället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0