Fina hopphästar!

Äntligen lite sommarkänsla igen, lagom till semestern -perfekt! 
 
Tror jag är lite stressad och är nog i behov av semester även om jag just nu är stressad över allt jag ska hinna med på semestern... Jag har vaknat tre gånger i natt i panik över att försovit mig! Till saken hör att jag inte satte någon klocka eftersom jag var ledig i dag...
 
Började i alla fall med att rida Räkan. Hon har ju vilat en och halv månad under semineringen men nu ska vi smyga i gång lite. Tanken är att hon ska få gå lite lugnt under hösten, ungefär som i våras dvs i mån av tid och ork. I dag blev det en skritt tur i skogen. Sen tömkörde jag Lillan igen, började som sist med att testa styrningen i skritt och i dag gick det mycket bättre. Travade lite på volt i båda varv och avslutade med att gå ut en sväng i skogen. Hon var jätteduktig även om hon var lite tveksam i början när vi skulle gå från gården.
 
På eftermiddagen packade jag in Taggen och Actrice och åkte till ridhuset för att hoppa. Dom var jättefina båda två och det var verkligen jätteroligt att hoppa dom! Tanten är ju alltid rolig att rida och jag skrattar hela tiden när jag hoppar, man blir så glad av henne! Taggen kändes jättefin och rev inte en enda bom. Vi tränade lite extra på kombination eftersom jag känner mig lite osäker på dom just nu, men han hoppade så bra i dag att det känns kanon inför fredagens tävling! Fick bra hjälp och sällskap av en klubbkompis som även tog några bilder på Taggen!
 
Han är ju rätt fin min lilla Tagg!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0