Auktion!

I dag har jag faktiskt haft en lugn och soft dag, nästan som en normal semesterdag!
 
Inledde dagen med en tur på Räkan, även fast klockan bara var strax efter 9 på morgonen så var det redan varmt och många bromsar. Förutom dom otäckingarna var det skön tur med en del galopp! Efteråt skyndade jag mig hem och bytte om till civila kläder, för att åka på auktion! 
 
Spenderade dagen i solen, mycket grejer var det och billigt blev det. Med mig hem hade jag en byrå, en snöskyffel (känns lite tokigt när det är 25 grader varmt men vintern kommer nog), en högaffel och en räfsa. Allt till den sammanlagda summan av 120 kr, en bra affär tycker jag! Efter auktionen blev det en pizza på byn innan jag, Elise och Malin gjorde klart grabbarnas nya hage, dom bor nu på halva vägen till det andra betet. Lite stökigt att ha dom på olika ställen men jag tror det ska bli bra.
 
Sen kom en utflyttad kompis och hälsade på. Precis som i fredags när jag hade besök så utnyttjades även denna tjej för ridning! Gäller att passa på när man har sällskap! Vi skrittade först Taggen och Szum till det nya betet, Szum har tappat en sko så därför blev det bara skritt. Sen red vi en tur med tanten och Lillan. Det gick jättebra, vi kunde trava en hel del och Lillan var mycket mera avspänd i dag. Jag tycker det är så bra träning för henne, liksom för alla unghästar, att gå i skogen. Det är bra för balansen, koordinationen, framåtbjudningen och gör dom avspända. Perfekt! Sen har vi fikat och surrat hela kväellen och halva natten. Nu ska jag sova och i morgon väntar mer ridning, och lektioner. Fullt race som vanligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0