Äggröra!

Haft en skitdag på jobbet, förutom att det är stressigt, vrm toch rörigt ändå så lyckades en av chafförerna välta en hel vagn med ägg ute i vägen! Ni kan ju gissa vems uppgift det blev att röja upp den röran!? Jag såklart! Senare på dagen lyckaeds jag, då helt på egen hand, tappa min kassa upp och ner så alla mynt åkte ut på golvet, inte min dag i dag!
 
På kvällen så började jag med att rida Szum, vi red ut själva och i dag var han inte alls lika dyr som han varit sista veckorna! Var väl egentligen inte så oväntat att det skulle komma ett bakslag men ändå... Han började nästan direkt när vi ridit i väg att bromsa lite och stå emot, han provade att stanna och backa men jag fick i gång honom fort igen. När vi skulle trava så var det lite tjafs i början så sen red jag på honom mycket framåt, tyckte att det började släppa och att han bjöd, men så fel jag hade! För från den friska traven framåt så slog han på en tvärnit, drog ner huvudet, bockade och vände -allt samtidigt! Som tur var satt jag kvar, och fick stopp på honom direkt! Han provade samma sak en gång till men då var jag ju lite mer beredd, och han lyckades även både backa ner i ett dike och gå sidledes ner i ett annat innan jag fick fart på honom och han släppte och slutade tjafsa. Det är inte lätt alla gånger, han ser ju verkligen till att ta ner en på jorden igen när man tycker att det börjar gå bra!
 
Sen red jag och Malin ut med Taggen och Oliven. Hittade en jättefin väg och det blev en mysig tur med lite busgalopp även i dag! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0