Värmebölja!

Från gårdagens morgon temperatur på -29 grader till kvällens -6 är det en viss skillnad! I morse var det fortfarande lite småkyligt med -16 grader men sen vände det fort på eftermiddan, faktiskt precis enligt prognoserna. 
 
Jag red ut Räkan en sväng, och sen tömkörde jag Szum. Vi höll i dag till på en vändplan i närheten och då var det ju genast lite mer spänt och stök, han var ju alldeles ensam i stora vida världen! Fast till slut slappnade han ändå av någolunda och även om det är lite småsökigt så vet jag ju att det absolut kan vara värre med den herrn, alltså ändå ganska nöjd.
 
Red en häst åt en kund och hade två hopplektioner på eftermiddan. Det var jättekul att ha lite hoppning igen, vilket även hästarna tyckte så dom var väldigt pigga! Nu ladda inför morgondagen när jag och Taggen ska på hoppträning, det kan gå precis hur som helt. Känner mig inte speciellt väl förberedd då vi ju inte hoppat något utan mest ägnat oss åt galoppprogrammet den sista tiden, men vi får ta det som det blir.
 
Så här fint vill vi hoppa i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0