Taggen hos kiropraktorn!

Är egentligen jättenöjd med mina hästar i dag, det har varit bra väder även om det snöade rejält i morse och jag har haft en lugn och skön dag, ändå är jag rejält less nu i kväll. Funderar över varför, men kan inte komma på något så det är nog bara ren trötthet. Vi får hoppas på det!
 
Elise var här på förmiddan och följde med mig ut på Räkan, jag red Szum. Vi skrittade en sväng i skogen, lite längre tur än tidigare och Szum skötte sig utmärkt. Han var lite småstökig innan jag satt upp men sen var han så duktig och lyssnade! I bland blir jag lite stolt över honom! På eftermiddan red jag Taggen. Han har ju mest gått galopp programmet och på banan den sista tiden så han tyckte nog det var skoj när vi i dag först skrittade ut i skogen och sedan red i det spår som vi har upptrampat i en av sommarhagarna. Det där spåret är perfekt för för konditionsträning av hästarna, och även för att rida stökiga hästar. Hittar dom på något bus så styr man bara ut dom i djupsnön så tar det tvärstopp! Taggen fick i alla fall trava och galoppera ordentligt där i dag, blev en del bakutar i början men sen gick det riktigt bra!
 
På kvällen hade vi besök av kiropraktorn till hästarna. Vi hade skjutsat dom till grannen för att få bra förutsättningar till kiron (dvs slippa stå ute, jämnt golv och bra lyse), jag hade Taggen med mig och Malin Oliven. Taggen var, som väntat, väldigt spänd i musklerna vilket troligen kom från en kota, precis bakom sadeln som låg fel. Den är nu tillrättalagd och förhoppningsvis ska han nu bli bättre i kroppen med.
 
Nu blir det duschen och sängen så hoppas jag att humöret är bättre i morgon. För då väntar jag besök av en gammal bekantskap!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0