Sköna söndag!

Har haft en skön söndag, dessutom har det varit sol ute vilket ju inte gör det sämre! 
 
Först på förmiddan var Elise här och skrittade ut på Räkan med mig och Szum. Det gick jättebra, Szum skötte sig utmärkt på skrittrundan och Räkan fick busa lite i snön med Elise efteråt. Sen lastade jag och Malin in Taggen och Oliven för att åka på hoppträning i Ammer.
 
Red för en ny tränare, Pia Eriksson, hon hade bra övnigar och det var mycket grunder vilket ju jag gillar. Taggen var som väntat lite spänd och laddad, men fullt hanterbar. Med tanke på hur oförberedda vi var så är jag nöjd med våran insats. Jag måste jobba med att han ska gå fram lite bättre och med galoppen mellan hindren, men det kommer nog framöver. Vi hoppade bara lågt och avslutade lite tidigare, men han är ju inte hoppad och han började kännas trött, jag tycker det är bättre att avsluta lite tidigare och med en bra känsla. Nästa gång ska vi vara bättre i gång och förhoppningsvis prestera lite bättre ridning!
 
Hann precis in så jag hann se de sista ekipagen på Världscup hoppningen, det är tråkigt att det ofta går en tid när man är ute med hästarna men jag försöker titta så ofta jag kan!
 

Från en träning i våras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0