Rakriktad!

Den här dagen började med snöpulsning på Räkan, hon var pigg och busig så det blev en hel del skutt och hopp. Sen kom Malin och vi skrittade ut med Oliven och Szum. Även denna gång var Szum laddad och spänd innan och i början av turen, men det släppte rätt fort och han skötte sig utmärkt. Vi rider bara en kort sväng men terrängen är ganska besvärlig med backar och sly, i kombination med snön så blir det rätt jobbigt och han är trött efteråt.
 
Sedan var det dags att åter igen åka till kiropraktorn, jag har varit mycket bättre sen jag var där sist. Nästan inte känt av ischiasen alls även om det i några dagar kändes som någon slagit mig med en planka i svanskotan. I dag hittade han en ny punkt att rätta till, och jag tror verkligen han hittade rätt för jag känner stor skillnad och jag känner mig rak för första gången på många år rak! Ska bli väldigt intressant på dressyrträningen i helgen att se om det är skillnad på sitsen! 
 
Väl hemma igen var jag helt knäckt (tillknäckt kanske...?) och sov en timme! Inte alls likt mig! Efter lite mat så red jag Taggen, han fick gå ett vanligt ridpass i dag. Jag longerade några minuter i galopp i båda varv och sedan red jag i alla gångarter. Avslutade med att hoppa ett litet lågt räcke några gånger på volt i båda varv. Roligt att komma i gång lite med hoppnngen igen även om det var vaälgit lågt i dag. 
 
På kvällen var jag på medlemsmöte i ridklubben där det kommande året diskuterades angående träningar, tävlingar mm. Just nu är jag lite bekymrad över taggen som inte var helt pigg när jag tog in honom i kväll, han äter lite dåligt och ser hängig ut. Jag ska gå ut nu och gå lite med honom och försöka få i honom lite betfor. Håll tummarna att det inte är någon fara!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0