Hovis dag!

Jag kan inte förstår varför det ska jävlas hela tiden! Det är ju så det känns, som att det alltid ska jävlas, i alla fall varje gång man ska ut med släpet på vintern! Någon som känner igen sig i det?
 
I dag skulle hovis komma och eftersom det inte alltid är så roligt att sko ute på vintern så tänkte jag köra hästarna till grannens stall. Fick då börja med att jävlas med släpet en kvart innan jag fick fram det från parkeringen... Så givetvi var jag lite sen, hade bestämt mig för att jobba Szum lite innan så han skulle ha fått använda hjärnan lite och gjort av med lite rastlöshet. Jag jobbade honom från marken och sen skrittade jag lite över bommar med honom. Hann inte så mycket eftersom jag var sen men är nöjd med att han var så avspänd trots att det var nästan en och halv vecka sen jag satt på honom sist!
 
Hovis hjälpte mig att lasta, och det gick riktigt bra med både lastning och skoning i dag. Jag hade med mig Szum och Taggen. Det känns som det är bra träning för Szum att få bli lastad, åka en kortis, nytt stall, massor av hästar, kor och hundar, bli skodd, stå i ny box och vila, coh sen åka hem igen. Han har skött sig som en prins! Fikapaus med cheesecake blev det också!
 
På eftermiddan red jag ut Räkan en sväng i det härliga vädret. Räkan hade en traumatisk upplevlse när någon ställt av en kran från en timmerbil på hennes ridväg!! Som tur är så var hon modig och gick förbi det farliga monstret! Skotern som dök upp från en stig några tiotal meter framför henne den såg hon knappt... Annars har det bara varit lite pyssel ute och inne som stått på schemat, skön dag!
 
Nöjd med prinsen i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0