Vintersol!

Underbart väder i dag med sol, dock väldigt kallt både i morse och nu i kväll.
 
Började med att skritta ut Räkan, så skönt i det härliga vädret. Sen red jag även ut Peppe själv, han har gått ut själv några gånger med sin ägare och jag har ridit lite kortare svängar men i dag red vi en full tur. Och det gick bra, även om han provade om vi inte skulle gå hem lite tidigare genom att stanna och inte vilja gå. Det var rätt väntat då nästan alla unghästar brukar testa det någon gång, oftast kanske inte de första turerna men det brukar komma ett test. Dagens stopp löste jag enkelt genom att backa honom en bit, förbi där han stannat och sen tyckte han att det var bättre att gå framåt. Mycket trav blev det och han travade uppför hela långa backen på hemvägen utan draghjälp, tycker jag är bra kämpat av honom!
 
Taggen hade fått ett balltramp i dag, det är ju något hela svenska folket vet vad det kan innebära efter Rolf-Görans strykning på OS. Min uppfattning är att det sällan ger några problem men Taggen var öm så han fick vila i dag. Förhoppningsvis kan han gå som vanligt i morgon.
 
På eftermiddagen hade jag lite markarbete och träning för malin, då var det skönt att stå i solen och riktigt glassigt. Någon timme senare åkte jag i väg för lektioner och för att rida en häst åt en kund. Då var det inte alls lika skönt utan ordentligt kallt, blev en rejäl temperaturskillnad när solen gick ner, -16 grader nu och jag längtar verkligen till våren!
 
Bild från helgen när det också var kanonväder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0