Livat!

I dag var det lite livat på uteriyyen med Szum. Jag och Malin red efter jobbet, är ju så skönt nu när man hinner rida en häst medan det är ljust fast man har jobbat på helgen. Precis som vanligt jobbade jag Szum lite från backen först, och det kändes helt lugnt, men vi hann bara rida några meter innan han bockade! Blev bara två språng sen fick jag stopp på honom, men det var väldigt spänt sen, och även Oliven var spänd! Vi tog det lugnt, och efter vi ridit en bit i snön så slappnade dom av.Men på hemväg, nästan hemma, så spånde de till igen. Oliven var så spänd att han skakade! Ändå gick det bra ända tills vi kommit in på min väg, då blev Szum skrämd av en bil på vägen och drog i väg i galopp, även Oliven hängde på! Som tur var fick vi snabbt stopp på dom, men i stället för att sluta ridturen så tokigt så skrittade vi upp till banan och avslutade där. Måste ändå säga att Szum lyssnar bra på mig, även om det händer lite grejer så blir det inga värre saker (peppar, peppar) och det hade absolut kunnat vara mycket mera stök i dag. 
 
Sen longerade jag Peppe. Han fick trava över bommar, vilket han tycker är svårt, och jobba galoppen en hel del. Som avslutning fick han även hoppa några språng. Först var han väldigt skeptisk, men när han förstod vad det gick ut på hoppade han glatt och fint. 
 
Kvällen ägnades, givetvis, åt melodifestivalen! Och åt att titta på söta och busiga valpar! Sen har jag även packat och fixat inför morgondagens hoppträning med Taggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0