Fotomodell!

I dag har avverkningen fortsatt, men de är klar kring huset och kör i skogen, så det är lite lugnare. Jag började med Szum i morse, han fick gå på banan och jag jobbade mest från marken. Att få honom att koncentrera sig på mig och inte på skogsmaskinen som var ca 50 mter i från oss. Först hoppade han till när träden knacktes men det släppte, och när jag kände att fokuset var rätt så satt jag upp. Skrittade bara en liten stund men han var helt cool!
 
Så red jag Peppe. Vi hade klätt upp oss i fina lindor eftersom Malin skulle filma och fota lite. Som tur var så red jag precis när skogsmaskinen hade rast, så slapp vi dom störningarna på filmen. Men Peppe blev trött väldigt fort i dag, vi måste jobba mer på bjudningen och orken på banan. Fina bilder blev det i alla fall!
 
Sen lastade vi in Oliven och åkte till kliniken med honom, förutom Malin och jag följde även grannen med, alltså Corrans ägare. Malin hade fått rekomendation av kiropraktorn att kolla upp Olivens framkotor då hon tyckte att han avlastade dom lite. Vi hade en superbra veterinär, som kändes väldigt noggrann och kunnig, och som förklarade allt han gjorde, vilket gav ett stort förtroende! Dock visade sig att Oliven var bra i sina kotor, och överallt annars också, och gick i genom undersökningar och böjprov utan anmärkning. Bara åka hem och rida, skönt!
 
Här är bilder från fotomodellerandet i dag!
 
 
 
 
 
 
Peppe är till salu! Så är du sugen på en charmig, cool och social kille så hör av dig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0