Försmak av vårvintern!

I dag har man fått försmak av vårvintern! Kring nollan, sol som värmer och takdropp, så härligt! Dessutom har jag varit ledig och bara varit hemma och ridit, kan det bli bättre?
 
Började med att rida ut Taggen. Red en skogsväg som jag inte ridit sen i julas så den var ospårad och full av lössnö! Det blev mycket galopp på vägen bort, full fart dessutom, och sen trav nästan hela hemvägen. Galopp i sol och snö på glad häst gav mig ett fånigt flin på läpparna som nog satt kvar hela dagen sen! 

Red Szum några varv på slingan sen. Han var lite spänd och okoncentrerad i dag, kan ju delvis bero på att skotarn körde ner virke även i dag. Är ändå rätt nöjd även om jag inte tyckte traven blev så bra som jag hade tänkt mig, är ju ändå bara andra gången jag rider honom där.
 
När Malin kom på eftermiddagen red vi ut Oliven och Peppe, samma väg som jag ridit med Taggen. Det blev mycket trav i snön och två galopper, ändå hade Peppe energi kvar att vara pigg på hemvägen vilket imponerade lite på mig. Den energin har han då inte på banan i alla fall, men det kommer nog det med. Nu ska jag försöka jobba galoppen ute så den blir starkare så kommer den på banan med. 
 
Tänkte fota lite på gården i dag, så man ser förändringarna som blivit efter avverkningen. Och jag började ganska bra men sen kom jag på att det var roligare att fota djuren än utsikten!
Ny utsikt från gödselstacken!
 
Här tankte jag faktiskt fota hur det ser ut vid utfarten numera, och så råkade bara Tingeling komma med... 
 
Grabbarna utan skog i bakgrunden!
 
Räkan i motsol!
 
Peppe!
 
Nu kan det få vara så här underbart väder resten av vintern, det är ju nästan så man får lite vårkänslor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0