Whiskyröst!

Har mer eller mindre tappat rösten, är nog på gång att bli förkyld men vägrar att erkänna det. Vaknade i natt av hosta men förnekar det ännu -klart jag är frisk!
 
Haft en lugn dag -kanske lämpligt om jag nu håller på bli sjuk? Har en liten grej på gång, vill inte säga något än men det kommer, och förmiddagen ägnades åt detta. Sen kom Alida, vi skulle rida ut med Szum och tant men jag fick börja med att dra av Szum en sko som satt i en söm bara. Så vi fick hålla oss till skritt och från vägen, och det var väl kanske lika bra för även tant hade tappat en sko innan vi var hemma. Har haft mycket problem med skor och broddar denna skoperiod, det är ju väldigt hårt ute och de nöter helt enkelt bort sömmarna! Tant har även nött ut sina broddar så det var bara någon millimeter kvar av dom! Helt otroligt! Det är dags för snö nu! Hur skrittturen gick? Var ju ett tag sen jag var ute något mer rikigt med Szum men det gick bra, han var lite på tårna och försökte bocka ett antal gånger men bara jag hinner ta tag i honom och säga i från så låter han bli! Nu kommer hovis till helgen och sen jäklar ska Szum få komma i gång på allvar!
 
På eftermiddagen hade jag några lektioner, även om det bara var någon timme så blev jag frusen och genomkall. Nu ska jag försöka få upp värmen igen och sen kanske försöka göra något vettigt inne, har en tapet som jag funderar på att riva bort och förbereda för målning. Kanske kan vara lämpligt i kväll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0