Isprinsessa!

I dag har jag besiktat bilen ("bara" 4 stycken 2:or denna gång, tror jag hade 7 i fjol..), tömkört Szum, skrittat ut Räkan, jobbat extra på Ica en halv dag, gjort knäck och målat väggar, och ändå känns det som en soft dag!
 
Tråkigt nog, men inte förvånande, så hade gårdagens ösregn förvandlat min gård till en skridskobana. Känns som jag kommer vara en fulländad isprinsessa efter denna vinter. Efter att ha halkat mig till besiktningen och hem, på väg dit var det osandat och tokhalt, så tömkörde jag Szum i en av sommarhagarna. Det blev mest som longering för han hade massor av energi som behövdes springas bort. Efter nästan en halvtimmes eget race så kunde han trava lugnt och skritta, även om skritten inte var direkt avspänd, då var han genomsvettig men hade nog fått göra av med en del överskottsenergi. Med Räkan skrittade jag upp i skogen och tittade efter vindfällor efter stormen, är nog tur att jag avverkat redan men några träd hade fallit ändå. Men jag har ju haft tur om man jämför med många andra.
 
Sen var det Icarace några timmar, en vecka kvar till jul och det märks! På kvällen har jag gjort knäck och börjat måla väggarna i hallen och trappen. Det är svårt att måla väggarna längst upp i trappen vill jag lova, är många meter upp dit!
 
Szum i dag efter dagens tömjobb!
 
Fin är han i alla fall!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0