Hemmapysseldag!

Blev en hemmapysseldag i dag. Egentligen var planen att åka med Szum till ridhuset men + 5 grader i morse avskräckte och fick sedan rapporter om att det var halt så det kändes som det var bättre att vara hemma. Sen visade sig att Szums skor var lösare än allt löst så det var kankse lika bra att vi stannade hemma. Låter fint när vi rider, som en hel orkester!
 
Har grejat lite här hemma, burit upp bommarna till ridbanan, gjort fint i lösdriften och fått hjälp att inställera värmebaljorna i hagarna. nu hoppas ajg att det ska fungera och att inte Szum får för sig att massakera den. Inte för att han brukar göra sånt (fast han tycker om att undersöka saker ganska hårdhänt...) men ändå...
 
Red ut tant, till hennes (och även min) stora lycka så hittade vi skogsstigar som var mjuka nog att galoppera på! Red sedan Szum och Räkan på banan. Den lilla snö som kommit har fastnat på isen så i dag var det mycket bättre underlag, fortfarande lite hårt men inte halt. Det började inte alls bra med Szum, jag red dåligt och hästen gick därefter, men som genom ett under (eller ett tyst skällande på mig själv) så förbättrades ridningen och helt plötsligt gick hästen som den sklulle också. Visst är det märkligt? Räkan var inte lika på hugget som sist vi dressyrade men kändes ändå fin på slutet. Vi red ett kort och lätt dressyrpass och jag måste säga att hon känns oväntat bra med dräkighetsmagen och ingen trimmning utan mest lufs i skogen sista halvåret. 
 
Värmebaljan installerad i lösdriften!
 

Kommentarer
Postat av: Monica

Vi har byggt in våran balja och det har varit bra. Orvar tycker om att banka på den ibland :)

Svar: Jag har funderat på att bygga in den men tänkte testa om det går ändå. Szum brukar mest bita på saker, inte banka, men man vet ju aldrig. Fungerar gör den i alla fall, -9 grader ute i morse och ljummet vatten i baljan!
Pernilla Engström

2013-12-04 @ 11:08:11
URL: http://furstegarden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0