Frontalkrock!

Äntligen hemma igen! Har haft en jättebra "minisemester" men hemresan blev lite mer äventyrlig än jag hade tänkt mig!
 
Resan ner gick bra även om det var som att köra på tvättbräda stundtals, märks att de fått mycket snö på kort tid längs kusten! Sov på hotell i Västerås och i dag har jag varit på clinic på Strömsholm för Kyra! Självklart jättebra och jag är väldigt ridsugen just nu, mer om Strömsholmsbesöket och Kyra kommer i ett senare inlägg, det är alldeles för sent nu! 
 
På hemväg stannar jag och tankar i Tärnsjö, efter att ajg har tankat ska jag bara åka fram en liten bit och parkera utanför ett fik. Det kommer en bil runt hörnet i lite högre hastighet än jag har, eftersom ajg kryper fram. Han kommer rakt emot mig men jag tror ju givetvis att han ska väja för mig, det äre nstor parkering med massor av plats. Men han gör inte det! Jag hinner bromsa och står still när han kör rakt in i min front!! Det är liksom inte sant, här är jag på en stor parkering med massor av plats och han kör rakt in i mig! Men det är sant, som tur var så höll min bil rätt bra och jag kunde fortsätta resan norrut om än lite fördröjt av att vi fick skriva skadeanmälan. 
 
Kom hem strax efter 23.00, resan tog ju lite längre tid än jag tänkt mig.. Då kom jag hem till ett kallt hus, tre hästar som nog knappt märkt att jag varit borta men till tre katter som var glada att se mig! Nu eldar jag för fullt, förhoppningsvis får jag upp värmen i huset lite under natten, tills dess är det bara att sova. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0