Tidsbrist!

Känns som jag lider av en konstant brist på tid just nu! Lite brist på pengar också, fast det känns som ett normalt tillstånd... I dag har vi i alla fall flyttat hem valackerna, det känns jätteskönt. Lika roligt som det är att släppa ut hästarna på bete i början av sommaren, lika skönt är det att ta hem dom efter sommaren igen!
 
Började med att rida fuxarna, tanten fick gå ut en sväng med massor av trav och galopp uppför backarna. Sen red jag ut Lillan ensam. Lite tveksam i början men travade sen uppför backarna utan problem, på hemväg träffade vi även en räv men hon tittade bara lite brytt på den.
 
Mitt på dagen kom Elise och vi började med att rida Szum och Gandalf, vi red ut en sväng och avslutade hemma på gården. Szum kändes jättefin i dag även fast han ville ha lite draghjälp i galoppen. När vi var klara med dom så hämtade vi hem Taggen och Oliven i släpet. Alla grabbarna tycktes nöjda över att vara hemma igen!
 
På eftermiddagen och kvällen var jag i väg för lektioner, tömkörde Cadde och red Sickan. Provade att hoppa Sickan och det gick rätt bra faktiskt, har bara hoppat någon enstaka språng med henne innan. När jag kom hem hann jag äntligen klippa gräsmattan som jag ju försökt med i flera dagar, lite anant stök hanns också med så jag ligger lite mindre efter. Men bara lite, att göra listan är fortfarande jättelång...
 
Grabbarna är nöjda över att vara hemma igen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0