Szum på träningsläger!

Då är vi hemma igen från helgens träningsläger i Nälden, vi har alltså varit hos Sara Ljung. Szum har skött sig över all förväntan och är nu väldigt dyr! Vi var fyra ekipage på lägret och vi red en och en, förutom Szum så var det två nordsvenskar och en tinker, Sara själv har ju islänningar så det var en härlig blandning hästar. Förutom att rida så har vi haft en föreläsning om självkänsla och pratat om ryttaens sits. Sen har vi ju givetvis ätit gott, tittat på varann och när Sara red sina hästar, surrat och druckit vin. Regnet klarade vi oss i från också, det regnade på vägen dit och hem men inget under lägret, perfekt tajmat!
 
Szum var lite spänd första ridpasset, vilket ju inte är så konstigt. Gården ligger precis utanför Näldens samhälle så det fanns mycket att titta på och som kunde störa koncentrationen, ett bostadsområde intill, järnväg, bilar och hästar i hagarna. Szum höll dock fokus riktigt bra trots alla störningsmoment och resten av helgen var han stencool. Vi har jobbat med att han ska trava lite mer genom kroppen och med bjudning, kunna börja böja sig och att jag inte får klämma eller tjata med skänkeln. På andra passet på lördagen var han väldigt trött, vilket man ju kan förstå, och i dag började han passet med att tjura lite men det släppte snabbt och vi kunde sedan träna galoppfattningar! Han har skött sig som en prins hela helgen! Bästa pållen!
 
Nu är vi hemma i verkligheten igen, och det är bara att ladda om inför lite ridning i kväll och tillbaka på Ica i morgon!
 
 
Ridning! Vi bodde i det röda huset rakt fram!
 
Sara instruerar Fiffi!
 
Szum innan lördagens andra ridpass, spanar ut över byn!
 
Jag och Szum efter ridpasset!
 
 
Szum på promenad efter dagens ridpass!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0