Sommarkväll!

Härlig sommardag i dag igen,  tyvärr har jag ju varit inne på Ica större delan av dagen men även kvällen har varit ljuvlig och man behövde ingen långärmad tröja! 
 
Började dagen med att rida ut på Lillan ensam. Det var lite stökigt innan vi red, kattungarna härjade i boxen och sen kom Elise med sitt släp så det fanns mycket att titta på. Vi skrittade i skogen hemma, hon har inte gått där innan men hon gick med bra bjudning uppför och nerför backen, över stockar och grenar och genom sly och buskar. Jag blev riktigt imponerad av henne, hon har blivit en riktig skogshäst som går fram överallt!
 
Sen var det Ica jobb 10.30-16.00, åkte direkt därifrån på lektioner. Hade två hoppgrupper, red Sickan som jag hoppade lite i dag med och det gick mycket bättre i dag och avslutade sedan med Cadde. Han har ju inte blivit riden sen i juni så i dag hade vi lite repetion av uppsittning. Först lite longering med sadel, hängde en gång, satt upp och red med lina och red sedan lite själv i skritt. Han var cool och helt med på noterna, känns skönt! Hemma igen vid 21.30 så nu är det bara att sova och ladda inför ny vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0