Ö-vik!

När klockan ringde halv fem i morse hade jag helt glömt bort varför, men poletten trillade ganska snabbt ner -det var ju dags för tävling. Jag skulle till Ö-vik, som brukar ha trevliga tävlingar, med Actrice och Taggen. Men det började inte bra, vi fick punktering på vägen dit! Men med lite hjälp av en stannande bil så löste det sig, vi kom fram om än rätt sent... Klockan var 8.35 när vi parkerade bilen, tävlingen började kl 9.00 och jag hade fyra före mig. Stressigt blev det, men jag hann!
 
Actrice var först ut, det var ju våran första tävling. Vi var felfria i grunden, men inte var det någon snygg ritt, hon hoppade mig ur sadeln en gång och vi tappade lite rytm på några ställen, i omhoppningen fick jag ett "tittStopp". En röd grind typ som hon tittade på, sen kom det ett stopp på sista men då åkte jag bara häst. Taggen lekte lite med mig i dag, och han kastade sig förbi tvåan som var ett simpelt räcke, sen hoppade han jättefint resten, vi fick en rivning men det var jag som red uselt där.
 
I 1 meters klassen tyckte jag att jag hade en kanonrunda på gång med tanten, vi fick lite trångt i kombinationen men annars kändes det bra, i alla fall fram till nst sista hindret. Där drog hon på en tvärnit och jag flög som en vante, blev en lite undersökning av underlaget på nära håll! Det var samma hinder som hon tittade på i första klassen men det kändes verkligen som om hon skulle hoppa... Taggen fortsatte leka även i denna klass, smet förbi ett litet räcke två gånger för att sedan hoppa alla stora oxrar, helt ologiskt tycker jag som inte gillar oxrar, och sen tog det slut vid den där förb**nnade kombinationen! Med tanke på hur dagen blev, varm och stressig så är jag ändå rätt nöjd!
Actrice efter andra klassen!
 
Tack Rebecka som följde med och groomade, och hjälpte mig i allt kaos!
 
Taggen och jag efter avslutad ritt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0