Kaosmorgon!

Hade en riktig kaosmorggon, och just då ville jag helst bara gå in och lägga mig igen. Som tur var vände det och dagen blev riktigt bra!
 
I dag skulle jag ha med mig Taggen på lägret för vi skulle visa lite framridning och framhoppning. Självklart regnade det, först lite lätt men innan jag var klar så ösregnade det! Jag skulle börja att åka ner och kolla till stona som ju går kvar nere vid det första betet. Men när jag åkte förbi grabbarnas hage så sg jag att den var nerriven, var bara att stanna och kolla upp det. Hästarna var kvar men tråden hängde, undertråden var av och indragen i hagen och en stolpe var trasig, troligen har någon av dom fastnat i tråden, blivit rädd och dragit med sig den. Men jag lagade och åkte sedan vidare till brudarna. Där var hagen hel och fin, men efter att ha kollat två gånger så konstaterade jag att en häst var på fel sida om staketet. Troligtvis har dom sprungit och inte fått stopp i det blöta gräset. Vid det här laget var jag genomblöt, stressad och rätt less, inte blev det bättre av att jag tog in en rejält frusen Tagg som dessutom tappat en sko!! Då ville jag mest ge upp!
 
Men det gjorde jag inte och det blev en bra ridlägerdag med perfekt ridväder, regnet tog slut på vägen till lägret och resten av dagen var det lite mulet men uppehåll. Dom har dressyrat och hoppat bana, vi har pratat tävling på teorin och Taggen kändes jättefin när jag skulle visa framhoppning. Han hade inga problem med sin tappsko i sanden på banan och han hoppade bra. 
 
Är så glad att jag inte gav upp i morse för även kvällen blev bra! Linda kom och hjälpte mig rida. Vi red först ut på Räkan och Lillan. Dt blev mycket trav, jag får inte alls lika många motorstopp nu coh det känns riktigt bra med henne! Sen red vi tant och Szum, och Szum var på sitt absolut bästa humör. Han är ju så trevlig när han är så, och tycker nog han skötte bättre än tant som ju var laddad i vanligt ordning. Bästa Szum-brum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0