Hemmakväll!

Ica i dag, vi har förlängt öppettiderna på helgerna nu i sommar. Det är både bra och dåligt för mig, det är jättebra för butiken och helt rätt tycker jag, men det blir lite bökigare för mig som har lektioner efter jobbet på helgerna och annars vill hinna rida så mycket som möjligt, men nu är det ju fortfarande ljust så det går ju ändå. En sak som är bra i alla fall är att det inte blir lika stressigt och intensivt så man är inte lika trött efter jobbet.
 
Jag har både hunnit rida och småpyssla lite här hemma efter jobbet. Red först Szum som var riktigt dyr i dag, inte utan att jag börjar fundera vad det ska bli av honom i framtiden om han ska fortsätta utvecklas så här! Började på banan, han var ju spänd i går så jag tog det lite försiktigt först men i dag var det anant och inga spänningar. Vi travade bommar och jag hade ett fint driv i steget, och han var riktigt på hugget. Några fattningar fick vi till också, blev inte så lång galoppsträcka men det är första galopperna här hemma och jag är nöjd att han tar den så lätt. Avslutade med att skritta en sväng i skogen hemma, är bra för Szums kordination att klättra och lyfta på fötterna. Blir så glad av att rida honom när han är som i dag eftersom han ger en fantastisk ridkänsla!
 
Sen red jag Lillan, även hon är hemma. Vi travade över bommar och red övergångar trav-skritt-trav. Hon bjöd riktigt bra i dag och dessutom börjar formen komma lite. Avslutade med att hoppa den minsta stocke ett par gånger, blev kanske inte de mest graciösa sprången men vi tog oss över! Mycket nöjd även med henne i dag. Bra riddag helt enkelt! 
 
Blev lite småpyssel, kämpar på med att olja stallet men har fortfarande mer än hälften kvar, bra blir det dock. Avslutade kvällen med att tända grillen och det blev en sen middag med grillad kycklig, nu har jag matlåda både till i morgon kväll när jag kommer hem sent och till lunchen på måndag. Lite ordning är det på mig med, i alla fall i bland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0