Berg och dalbana!

Denna jäkla ridbana kommer knäcka mig totalt! Jag har ju redan hållt på och kämpat några år med banan utan resultat, det är ett ganska stort projekt och det har inneburit mycket ångest och vånda. en sak är i alla fall säkert, det kommer bli dyrt! Sjukt dyrt, jag bor inte på rätt ställe för att göra en ridbana. Dels är det mycket lera och blött på gården, och dels är det långt att frakta materialet. Men jag behöver ju verkligen en ridbana, det är bara att inse. Bara i dag så har känslorna åkt berg och dalbana mellan hopp och förtvivlan, när jag varit på möte med banken, träffat hon som sköter min redovisning, pratat med grävfirman och pratat med pappa. Just nu känns det nog ändå rätt bra, tror och hoppas det ska bli av nu. Sen är det bara att hålla tummarna att det ska bli bra och att det ska ge verksamheten en skjuts framåt!
 
Vaknade i morse med träningsvärk i ryggen av allt stök i går, mjukade upp den med att rulla ut höbalen ur släpet, ensam och i motlut! Fortsatte sedan med att börja plocka ner en av sommarhagarna innan jag åkte till banken, köpte spån och sen diskuterade med hon som sköte min bokföring, är bra med folk som har lite mer koll än jag själv! När jag kom hem så avslutade jag arbetet med att plocka ner hagen, är skönt att det är en hage mindre att ta ner sen men jag ska göra en ny i stället så det blir ju samma sak ändå.
 
På kvällen red jag litegrann. Först Taggen, som fick gå ut en liten sväng och sedan dressyrade vi lite på en äng. Han kändes lite oriden men det är ju inte så konstigt för han är ju väldigt oriden nu pga hovbölden, men jag fick ändå en bra känsla i höger galoppen. Sen red jag ut tanten, vi galopperade i skogen och jag tror hon tyckte det var rätt kul för det gick fortare och fortare... Hjälpte sedan Malin att provlasta Oliven i sitt nyrenoverade släp, han tycktes gilla den nya looken och gick in utan tvekan. Jag longerade Szum sen, han var ju rät laddad i går så det behövdes säkert. Han fick även hoppa över stockarna i lina, nu är nästa mål att hoppa den stora stocken uppsuttet! Avslutade kvällen med att börja stängsla lite på den nya hagen, hann inte så långt innan mörkret men det är ju en början i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0