Baloo på äventyr!

Skitväder i dag med, regnskurar mest hela dagen! Det börjar bli höstkänsla och jag känner hur höstdeppen börjar tränga på, jag vill inte ha mörker och kyla!
 
I dag har jag börjat olja in uteboxarna, det gick ju bra att göra trots regnet, i alla fall de väggar som har tak. Under tiden som jag höll på med det fick kattungarna vara ute och leka, vilket de ju tyckte var jätteroligt och spännande, men när jag skulle ta in dom sedan var Baloo och kattmamman, Trassel, borta! Jag letade lite då men kände mig lugn eftersom Trassel ju var med på äventyret, så jag åkte och red.
 
Red ut Taggen och tanten, Tagg hann jag rida medan det var uppehåll men sen kom regnet igen. Båda hästarna kändes bra även om jag och Taggen var en hårsmån från att störta då han trasslade i hop benen, snubblade eller halkade i galoppen. Helt plötsligt var han nere på knä! Som tur var kom han snabbt på rätt köl igen och hittade balansen! När jag kom tillbaka var Baloo fortfarande borta. Trassel dök upp men utan Baloo...
 
Letade såklart men hur lätt är det att hitta en liten kattunge i långgräset? Och inte kommer dom när man ropar heller. Fick ge upp och åka i väg på lektion. Kom hem på kvällen och eftersom jag bjudit in till fika var vi många som kunde leta katten. En av tjejerna hittade honom dirket, han satt i en övergiven hundkoja och tittade ut genom fönstret! Katterna brukar i bland vara där när det regnar men inte hade jag tänkt på att leta där. Det var inte helt enkelt att få uta honom men en av oss var smal och tog sig in. Baloo var räddad och så även min kväll, som bestod av go fika med hallonpaj och frusen rabarbertårta! Nu hoppas jag att Baloo har fått nog av äventyr för ett tag!
 
Baloo där han ska vara, i en av uteboxarna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0