Är det höst nu?

Nu börjar det väl bli höst? Tycker det känns så i luften, dessutom är kvällarna mörka igen. Och det gillas inte!
 
Red först Lillan. Hon fick gå lite dressyr bredvid hagarna nere vid betet. Började lite spänt först men slappnade av snabbt, hon börjar hitta formen lite nu och vi flyttade lite sidvärts. men bränslet räcker inte så länge på en treåring så det blev ett kort pass. Red även Szum, han fick gå upp till en av vändplatserna för lite dressyr. Tänkte jobba med böjningen som vi tränade på under lägret. Men när jag efter något varv på volt började få till det, så fick Azum först syn på något jättefarligt i en buske och sen var han nog tvungen att gå hem... Nu kom han ju inte undan så lätt men fokus hamnade mer på att gå på den väg jag tänkt (och inte hemåt) än att få till någon böjning. Men så är livet med Szum! 
 
På eftermiddagen tog jag med mig Taggen för att åka i väg för lektioner, eller lektioner är fel ord då jag ju faktiskt inte hade några lektioner i dag utan fick glädjen att träffa några gamla utbildningshästar. Först Cadde, 3 åringen som var här i våras, han har haft ett skönt sommarlov och håller nu på att sättas i gång igen. I dag tömkörde vi lite och det gick jättebra även om han blev lite trött på slutet och försökte smita hemåt. Återigen så blir man påmind om hur kort en treårings koncentration räcker! Sen red jag Sickan, som jag ju ridit i några år och som även varit här, hennes ägare är på semester så då får jag äran att jobba henne lite. I dag dressyrade vi på en äng och hon kändes jättefin i formen i alla tre gångarter. Det är stor skillnad på hur hon gick för ett år sen när hon var här sist, roligt att hon utvecklas och även om jag ju sett hennes framsteg från marken så är det roligt att få känna det i sadeln också!
 
Taggen var med mig eftersom det kom en tjej och provred honom. Tanken är ju att han ska säljas, vi får väl se vad dom säger men hon verkade gilla honom och han såg inte missbelåten ut heller. Det är ju mycket som ska stämma inför en försäljning och ett hästköp. På kvällen blev det kaffe och glass hos grannarna, man måste ju fira gårdagens seger lite! Nu blir det sova och sen Ica i morgon!
 
Cadde i våras när han var här! Tror nog att han växt på sig lite!
 
Sickan när hon var hos mig för två år sedan, då var hon bara tre år och nu är hon ju som vuxen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0