Allt på en gång!

Vilken dag det blev, allt på en gång! Hade hoppats på att kunna åke ner och titta lite på kvalitetsbedömningen som gick i dag men till det räckte inte tiden tyvärr. Fast jag hade inte riktigt räknat med det heller...
 
Klockan 10.00 i dag skulle det komma en tjej och provrida Taggen. Förstå min stress när det fem i tio kommer en lastbil med grävare och en kort stund senare en traktor, det var alltså grävfirman som drog i gång med ridbanan! Lite oväntat en lördagförmiddag utan förvarning, men så välkommet! Jag hann precis vara med när vi mätte ut vart banan skulle vara innan provridningsfamiljen kom! Sen har de jobbat med banan hela dagen och det kommer bli jättebra. De har grävt och fyllt upp så nu har jag en bana men utan underlag, känns fantastiskt!
 
Tillbaka till provridningen, vi red ut på tanten och Taggen. En vanlig tur med en del trav och några galopper, taggen skötte sig och var lugn och cool. Fast de flesta hästar skulle nog upplevas som rätt lugna i jämförelse med en speedad tant! Tjejen verkar nöjd i alla fall så vi får se vad som händer.
 
Jag har mest yrat runt i dag, lätt förvirrad över projektet som dragits i gång efter nästan 8 år av velande och funderande. Men jag har i alla fall, med god hjälp av Elise och en anings panik, tagit ner hagen som var där ridbanan nu blir. Även försökt flytta mina rabarber som är i farozonen när det ska börja fraktas in grus sen. På kvällen tömkörde jag Szum, som var fin och även Lillan. Lillan fick jobba ed att komma ner i lite lägre form med längre hals, hon vill gärna bli kort och hög i formen. Avslutade med att tvätta tanten som ska på tävling i morgon. Och sedan var det räkfrossa som gällde hela kvällen! Nu är det sista gjort ute för natten så nu är det bara att ladda om inför tävling i morgon!
 
 
Bilder från arbetet med banan i dag!
 
Stallhäng! Elise, Oliven och Malin!
 
Oliven!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0