Tömkörningsdag!

Blåsigt i dag, det är väl bra för att få leran att torka (vilket ju verkligen behövs!) men lite tråkigt är det ju ändå. Jag tog en tömkörningsdag, dels för att det inte kändes så roligt att rida ut unghästarna själv i blåsten och dels för att utnyttja det sista snöunderlaget. 
 
Först ut var Peppe, tycker att han kommer ut mer med halsen, formen är bättre och han har bättre driv i steget nu. Men fortfarande släpper han inte helt genom kroppen, jag tror säkert det kommer snart om man bara har lite tålamod och fortsätter jobba vidare så här. Szum gjorde ett bra jobb och var riktigt avspänd i dag. Även Räkan fick arbeta i töm, jag blir lätt lite frustrerad när jag jobbar henne från marken eftersom jag tycker det är svårare att komma åt henne då än när jag rider. Men jag tycker ändå hon släppte lite på slutet och jag får ha i åtanke att hon mest rids ut just nu. Longerade även galopp programmet med Taggen, han såg jättefin ut.
 
På eftermiddan red jag två kundhästar, bla en femårig ardenner med lite egna ideer, inget konstigt utan lite valpig och testade gränserna, tror nog det kommer bli bra det med. Hade två lektioner på kvällen och det kändes nästan som en sommarkväll, åh vad jag längtar till ljumma, ljusa sommarkvällar med ridning, lektioner och hästar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0