Nykomling!

I dag har det flyttat in en ny häst på Brännan! Det är Elise och henns häst Gandalf som ska vara inhyrda här, precis som Malin och Oliven. Jag tror det blir bra med mer sällskap och hjälp.
 
I kväll var det verkligen fullt race i stallet. Red först lite lätt dressyr med Taggen. Han har de senaste veckorna hängt sig fast lite i höger tygeln, något jag inte kännser igen sen tidigare. I dag var första dagen som jag dressyrade sen kiropraktorn var här, och i dag hängde han inte alls i höger handen! Kan var en tillfällighet, men det tror jag inte, bra alltså!
 
Sen kom Linda och följde med mig ut på Räkan, jag red Peppe. Det blev mycket trav på grusvägarna, även lite galopp och Räkan kunde inte låta bli att busa lite med Linda! När vi kom tillbaka hade Elise kommit och börjat stalla in sig. Det blev så klart lite rörigt med ny häst som alla skulle gnägga till men när det lugnat sig lite tog jag och longerade Cadde. Han hade en rejäl lerinpackning på båda sidor och hela jag var som ett damm moln innan jag var klar. Det blev ganska mycket nytt för honom i dag. Vi höll till på ett nytt ställe, vid min uppfart, och det var så klart spännande! Dessutom tog Malin in Oliven precis när vi började så de första minuterna var det lite stök och okoncentrerat, men han hittade ändå fokus oväntat fort och resten av passet gick över förväntan. Han fick i dag prova på inspänningstyglar, jag satte dom rätt löst men ändå så han kände dom. Jag vill gärna longera dom inspända några gånger innan jag börjar rida, detta för att se att hästen acksepterar bettet. Han grejade litegrann men köpte det betydligt bättre än jag hade väntat mig och i skritten sökte han fint stöd! Duktig pålle!
 
Gandalf! Jag har snott bilden från Elise Facebooksida!

Kommentarer
Postat av: Katriina

Hur många stallplatser har du totalt på din gård?

Svar: Det beror lite på hur man räknar! ;) Jag skulle behöva fler platser och förhoppningsvis kan det bli framöver, men just nu är det fullt! Har fyra uteboxar och en lösdrift.
Pernilla Engström

2013-04-22 @ 21:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0