Ledig söndag!

Härligt med ledig söndag, ledigt för innebär att jag inte har några tider att passa -saker att göra finns det ju alltid! I dag har det verkligen varit vår ute, 10 plusgrader och på förmiddan riktigt härligt med sol. Under dan har det mulnat på och blåst upp, det är inte så roligt med blåst men det hjälper ju till att torka upp och det behövs!
 
I dag började jag md Cadde, lingerade och gjorde förberdande uppsittningsövningar. Han börjar lyssna riktigt bra på kommandona; trav, sakta (skritt) och proo (halt) så longeringen går jättebra. Malin fotade en hel del så det kommer mer i ett eget inlägg.
 
Sen red jag och Malin ut med Peppe och Oliven, dom fick snöpulsa då vi hittade en skogsväg med mycket snö kvar. Så härligt med kontrasten mellan värmen i luften och galopp i snön! Rejält trötta var dom efteråt! 
 
Efter lite fika så tömkörde jag Szum i snön, även han blev ordentligt svettig, och longerade galopp programmet med Taggen. Han såg rikitgt fin ut i dag så nu funderar jag på om jag ska rida som "vanligt" med honom på tisdag, får klura lite på det. Avslutade med en tur på Räkan med en massa trav och galopp på grusvägarna! Nu väntar middagen, blir Nötytterfile och Hasselbackspotatis dagen till ära!
 
Svettig Peppe efter dagens snöpulsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0