Hoppning i verkligheten!

Efter att ha tittat på hoppning i världsklass i flera dagar så var det i dag dags för att ta tag i hoppningen på lite mer vardagsnivå! Det har varit full fart hela dan och jag är sjukt trött nu!
 
Kom hem vid 4 i morse, släppte ut hästarna och gick sedan in och sov tre timmar. Sen drog det i gång, efter frukost och mockning så åkte jag och Malin med Taggen och Oliven på hoppträning. Första träningen ute på Ammers stora utebana och en något oriden Tagg bådade för laddad häst, och det kändes som han mest bara sprattlade omkring första delen av träningen. Det blev lite bättre sedan och när vi avslutade med bana kändes det rätt okej. 
 
Sen hem, fixa klart i stallet och äta innan jag  återigen åkte i väg, denna gång för att själv ha hoppträningar. Tre grupper, lite nya och nygamla ekipage gjorde det ännu mer intressant och det blev bra träningar med ryttare som fick rida och hästarna hoppade fint. Red även en häst åt en kund innan jag landade hemma. Nu är det bara duschen som väntar innan jag kan kraschlanda i sängen! Ny dag i morgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0