Ellen har åkt hem!

Det har ett tag bara blivit fler och fler hästar här på Brännan, men i dag har Ellen åkt hem och det har blivit en mindre. Givetvis är det jättebra att det är mycket häst så jag klagar inte!
 
Jobbat på Ica på dan och sedan om Ellens ägare. Jag hade värmt upp Ellen lite och visade hur jag jobbat henne och saker att tänka på. Sen fick hennes matte sitta uppoch prova lite och jag hjälpte henne. Jag som inte sett Ellen utan bara suttit på måste säga att hon såg riktigt fin ut och nu är jag ännu mer övertygad om att det kommer bli en fin ridhäst!
 
Sen dressyrade jag lite med Taggen, han kändes riktigt trevlig på slutet. Nu hoppas jag att den känslan sitter kvar tills i morgon så vi ska tävla. Till sist var det Caddes tur. Han fick precis som sist gå ner på vägen och jobba lite på volt runt mig i skritt. Det gick jättebra, sen skulle vi jobba med att backa men det hade han ingen lust med i dag! Blir till jobba vidare med det,  jag anser att hästarna måste kunna backa lätt och enkelt. Dels är det ett bra verktyg för att hindra att hästarna går på en och det är en väldigt bra lydnads och ledarskapsövning. Ni kommer ju i håg, det är jag som ska flytta på hästen och inte hästen som ska flytta på mig. Provade även ut en sadel till honom som jag tror ska fungera. Dock spände jag inte sadelgjorden i dag då jag hade missbedömt och tagit en för kort gjord. Men det händer lite för honom nu i alla fall!
 
Nu är alla Taggens grejer packade inför i morgon, så nu ska jag fixa i ordning resten, som fika och mina grejer. Sen blir det nog sängen för det blir tidig väckning i morgon! Håll tummarna för oss!
 
Fina Ellen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0